Tunjung Tutur

Pipis | 1 Agustus 2009

Napak tilas jaman sekolah biyen.. Nalika lagi kumpul kelompok belajar.. pas lagi serius- seriuse mikir, salah sijine kanca reka- reka gawe bedhek’an..

Selingan disik ya.. Iki ana bedhek’an: Yen wong wadon pipis sing digondeli Apane?

“Walah mboh.. Wayah sinau kok malah mikir nyeleneh.. , yo jelas beda wong lanang karo wong wadon.. (mangkono celatune salah siji bocah wadon..)
`

Lho yen iki ya nggak ngeres, malah slirane sing kurang pas mikire.. Ojo salah lho.. tetep wong wadon iku yen pipis “anu” ne sing digondeli, dudu liyane..
Lha yen wong lanang yen pipis iku “anu” ne dijarno.. nggak perlu digondeli,.
`

“ono wae, kok biso ..

“Nggak lho, yen wong wadon pipis sing digondeli iku yo kupinge..
`

🙂 (Gondel= anting) Nggih mboten..
😀😀😀
Ana- ana wae!


17 Komentar »

  1. Iku nek wong wedhok jaman biyen mas. nek cewek sak-iki sing digandole yo onok irunge, malah onok sing masang anting nok ilate kok.
    Maju terus boso Jowone mas, ben gak mati plethes.
    Salam saking Suroboyo.

    Komentar oleh Pakde Cholik — 3 Agustus 2009 @ 01:45

    • Nggih Pakde, matur Nuwun, semoga sehat selalu!🙂

      Komentar oleh Mas Tyas — 3 Agustus 2009 @ 02:14

    • oalahhhhh massss massssssssss…………..??????????
      pipis ea ndodokk Ougg…………?

      Komentar oleh mheiii — 19 Januari 2011 @ 06:33

  2. wakakakaka…. “PIPIS” sangat inspiratif… bagus juga sekali-kali membahas tentang pipis… hhehehe… salam lebaran ya mas..

    sedj

    Komentar oleh sedjatee — 28 September 2009 @ 00:18

    • salam lebaran.. semoga sehat selalu!

      Komentar oleh mas tyas — 28 September 2009 @ 00:25

  3. wkwkwkwkwk! ono2 wae..

    he.. he.. juga mas..:mrgreen:

    Komentar oleh huda — 23 November 2009 @ 04:30

  4. walah…. walah pikiranmu ku lho sg ra karu-karuan !

    Komentar oleh nani — 27 Maret 2010 @ 06:52

    • satu ditambah satu sama dengan dua alias sami mawon:mrgreen:

      Komentar oleh mas tyas — 28 Maret 2010 @ 14:02

    • yo wis ben wong saiki kabeh podo ora gelem nggunakno boso jowo, jalaran panganane wis dudu telo meneh he he

      Komentar oleh hariyanto — 4 Maret 2011 @ 06:37

      • Wis ora mangan telo maneh, ning roti sumbu..

        Komentar oleh Kertaning Tyas — 3 April 2011 @ 14:32

  5. hehehehehe……lucu tenan ix?????????????????

    Komentar oleh isha — 18 November 2010 @ 02:44

  6. lucu teo

    Komentar oleh arzi — 19 November 2010 @ 12:54

  7. lucu nemen

    Komentar oleh pian — 19 November 2010 @ 12:55

  8. ngakak

    Komentar oleh pian — 19 November 2010 @ 12:56

  9. Ora Lucu

    Komentar oleh Plekentus — 30 Desember 2010 @ 16:16

  10. Tak copy paste yo bro ?? salam koplak… hahaha

    Komentar oleh E-Series — 30 Maret 2011 @ 11:58


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: